Friss hírek

2005.11.23. 17:09

Hálátlan a milliárdos Onasszisz-unoka

Éles hangon kritizálják a görögországi lapok az esküvőjére készülő Athina Onasszisz-Russelt. A húszéves milliárdos lány, az egykori dúsgazdag Arisztotelész Onasszisz hajómágnás egyetlen örököse, azzal vívta ki honfitársai haragját, hogy a december 3-ára kitűzött esküvőjére szóló meghívókon Athina Russelként szerepel a neve.

BAMA

A görögök hálátlannak tartják, hogy nem használja a patinás nevet, melyet az egész világ ismer. Igaz, hogy Athinának az édesanyja volt Onasszisz-lány, de korábban az ő nevét is használta édesapjáéval, Thierry Russelléval együtt. Athina nagyon korán, kétéves korában elveszítette anyját, aki 1988-ban meghalt. Attól kezdve a kislányt apja nevelte Párizsban, emiatt Athina már alig tud görögül, és ritkán fordul meg szülőföldjén. A görögök azonban úgy vélik, büszkébbnek kellene lennie nagyapjára, akinek nemcsak a nevét, hanem hatmilliárd euróra becsült vagyonát is köszönheti. Az Onasszisz-unoka Sao Paolóban áll hamarosan oltár elé a brazil Alvaro Alfonso de Miranda Netóval, akivel már két éve él együtt. Házassága révén így valószínűleg végképp távol kerül szülőhazájától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!