Friss hírek

2005.11.02. 11:41

Megújult a Szentendrei út

Mintegy 750 millió forintból korszerűsítették a Szentendrei út Flórián tér - Zsófia utca közötti 2,6 kilométeres szakaszát - közölte Demszky Gábor a felújított útpálya szerdai avatásán.

BAMA

A főpolgármester szerint jövőre a városhatárig folytatják a Szentendrei út felújítását. A kétrétegű aszfaltburkolat alá új detektoros hurkokat építettek, amelyek segítségével a jelzőlámpák igazodhatnak a változó forgalomhoz. Az aquincumi műemlék mellett megújították a támfalat, s új szegélygerendát és szalagkorlátot építettek. Vajda Pál főpolgármester-helyettes elmondta, hogy a Szentendrei úttal az idei évre tervezett 46 útfelújításból 43 befejeződött. A közel 82 kilométeres tervből hátralévő három út felújítása a hónap közepére készül el. November végére befejeződnek a felújítások azon a 29 mellékúton is, amelyek korszerűsítését a főváros finanszírozásában, de a kerületek bonyolításában végzik. Hozzátette, hogy a hátralévő munkák már nem jelentenek nagy forgalmi zavart a város életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!