Friss hírek

2005.11.20. 17:25

Orbán Viktor 100 ezer önkéntest vár a választásokra

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint 100 ezer önkéntes segítőre lenne szükség, akik a 2006-os kampány résztvevőiként ellensúlyozhatják a torz médiaviszonyokat.

F. K.

„Az egész mostani akció-sorozatunknak ez a szíve, a közepe, és ezen múlik majd a választási siker is” – mondta a Fidesz elnöke a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A pártelnök egyben megerősítette, hogy a Fidesz azt követően kezdi meg kampányát az országgyűlési választásokra, miután a köztársasági elnök kihirdeti a választások időpontját. A választási program kapcsán hangsúlyozta: Magyarországnak új gazdaságra, új államra és új politikára van szüksége, s arra, hogy 2006 a változás éve legyen. A pártelnök megismételte, hogy a Fidesz célja a teljes foglalkoztatottság elérése, amit adókedvezményekkel tart elérhetőnek. „Ma 400 ezer olyan honfitársunk van aki szeretne, de nem talál munkát, és az eszköze ennek az új gazdaságnak, ennek az új munkabarát gazdaságnak a radikális adócsökkentés, ennek a részleteit pedig a gazdasági élet szereplői már kidolgozták” - mutatott rá. A kétpártrendszer lehetőségével kapcsolatban Orbán Viktor elmondta, hogy a választóknak kell eldönteniük, hány pártot juttatnak be a parlamentbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!