Friss hírek

2005.11.14. 11:15

Postázd az asszonyt, cserébe 64 ezer nő érkezik

Ez nem vicc, hanem egy interneten terjedő levél tartalma, melyben valóságos szeretőzuhatagot ígérnek annak, aki kilenc ismerősének továbbítja a levelet.

BAMA

A korántsem titkolt cél az, hogy a címzettek szexuális életét színesebbé tegyék. Ehhez nem kell egyéb, mint a levélben érkező kilenc fős lista első helyén szereplő névre és címre postázza az asszonyt - csomagban (a levél arra is felhívja a figyelmet, hogy ne felejtsünk el lyukat vágni a dobozon!). A sikeres postázás után várj türelmesen, hamarosan te kerülsz a lista élére, s legkevesebb 64 249 hölgy érkezhet címedre - szintén csomagban. A körlevél statisztikai részletekkel is szolgál: az érkező hölgyek között 3 243 nimfomán, 20 198 orgazmusra képes nőt találsz, de érkezik majd két és fél (!) világhírű divatmodell is. Hogy igaz lehet-e a feljavított szexuális élet ígérete, döntse el az, aki már postázta partnerét... (gardianul)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!