Friss hírek

2006.01.20. 08:29

Mladics családjával randevúzott a védelmi miniszter

"Folyamatban van Mladics elfogatása", mondja a védelmi miniszter, aki nemrég találkozott a hágai vádlott feleségével és fiával.

BAMA

Zoran Sztankovics, Szerbia és Montenegró Államközösségének honvédelmi minisztere csütörtökön közölte, hogy az újévi ünnepek előtt a minisztériumban találkozott Ratko Mladics hágai vádlott feleségével és fiával, de erről nem közölhet részleteket, írja a Vajdaság Ma hírportál. A miniszter szavai szerint a katonai biztonsági szervek nem felügyelik a Mladics családot, mert ez a civil szervek dolga.

Ratko Mladics elfogatása folyamatban van, de erről szintén nem közölhet részleteket - mondta. Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkár és Carla del Ponte hágai főügyész tegnap Brüsszelben megvitatta a szökésben levő Ratko Mladics és Radovan Karadzsics ügyét. Mint Carmen Romero NATO-szóvivő közölte, szó volt az Atlanti Szövetség és a hágai törvényszék közötti technikai együttműködésről is, áll a jelentésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!