Gasztronómia

2010.08.29. 00:00

Rafinált kukoricalepény a szakácsfiúktól

Nagyon népszerűek az egyszerű receptek. Számtalanszor halljuk, látjuk, olvassuk, hogy csak összerakjuk a hozzávalókat, valamilyen hőkezeléssel megfejeljük, és már kész is.

Mindmegette.hu

Tagadhatnám és meg is erősíthetném, mondhatnám, hogy a főzés bonyolult folyamatok jól összehangolt összessége, akkor sem hazudnék. Valahogy az a jó a főzésben, hogy csinálhatjuk így is, úgy is. Komoly munkával varázsolhatunk több fogást tökéletesen egyenesre vágott zöldségekkel, kerekre formált rizzsel, egyenesen szeletelt kenyérrel, szaftos, tökéletesre sütött malaccombbal vagy grillcsirkével. És választhatjuk a könnyed, laza, "bele egy serpenyőbe" stílust is.

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Kukoricás lepény
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!