Gasztronómia

2015.04.16. 15:07

Egy recepttel 1000 ajándék

A Mindmegette.hu az ország egyik legnagyobb receptgyűjtő oldala számos újdonsággal készül idén, kezdésként máris egymillió forint összedíjazással keresi az ország legjobb receptjeit. Nevezzék önök is kedvenc fotós receptjeiket egész áprilisban és söpörjék be a garantált ajándékokat! Sőt, akár önöké lehet a zsűri által kiosztott értékes nyeremények egyike vagy a családi wellness pihenés is.

BAMA

Fazekas Kira, a Mediaworks Kiadó női portfóliójának főszerkesztője, Zimre Krisztina, a Mindmegette.hu felelős szerkesztője és Lakatos Tímea a Danubius Hotel Astoria Café Astoria Restaurant séfje három kategóriában várja az ínycsiklandó finomságokat.

Ugyan már elmúlt húsvét, de ha idén valami különleges ételt tettek az ünnepi asztalra, akkor osszák meg velünk. Jöhet minden meglepő, egyedi, kreatív recept, de a biztos családi recepteket is szeretettel fogadja az oldal.

Az én édes titkom kategóriába nevezzék annak az édességnek receptjét, ami a családjuk, baráti társaságuk kedvence, amit csak önök tudnak elkészíteni, aminek a receptjére minden ismerősük vágyik!

Az elronthatatlan sós finomságoknál olyan ételeket várunk (legyen az egy sült, egy egytálétel vagy egy sós sütemény, mindegy, hogy milyen fogás, a lényeg, hogy sós legyen), amik csukott szemmel, fél kézzel is elkészíthetők, ami kevés előkészületet igényelnek, mégis megállják a helyüket akár egy vasárnapi ebéden is.

Mindhárom kategóriában konyhai eszközök találnak gazdára a zsűri értékelése alapján, az első 1000 darab, a mindemegette.hu-ra felkerülő recept beküldője pedig automatikusan Fanny Konyha e-magazint kap ajándékba. Ha nagyon szorgosak és legalább 10 receptjük kerül fel az oldalra a verseny folyamán, akkor automatikusan jogosulttá válnak egy értékes szakácskönyvre.

És ez még mindig nem minden: a Facebook-közösségünk (facebook.com/mindmegette) által legjobbnak, legínycsiklandozóbbnak választott saját készítésű ételfotó készítője az egész családját elviheti egy all inclusive hosszú hétvégére.

Engedjék el a fantáziájukat, süssenek-főzzenek örömmel, május 1-jén éjfélig várja receptjeiket a mindmegette.hu csapata! További információk a Mindmegette Receptverseny oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!