Gazdaság

2008.09.03. 15:05

Nagydíj a Szenna Packnak

Magyar Termék Nagydíjat kapott a szennai Szenna Pack Kft. Bierer János ügyvezető szerdán vette át a kitüntetést a parlamentben.

Harsányi Miklós

A dombornyomásos különleges alakú palack hozta meg a somogyi cégnek az elismerést. Idén szerte az országból 34 vállalkozást jutalmaztak meg; a díjakat Podolák György, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke adta át.
– Az elmúlt évek fejlesztései most érnek be – fogalmazott az ügyvezető. Hozzátette: ez lehetőséget biztosít arra, hogy különleges termékkel jelenjenek meg a piacon.

A tavalyi négymilliárd után idén ötmilliárd forint árbevételt tervező a vállalkozás. 2005. óta két új komplett gépsort helyeztek üzembe. Egyre hatékonyabban dolgoznak; idén százmilliónál is több doboz hagyja el a szennai üzemet. Ezek nagy részét uniós államokba szállítják.
A fővárosi ünnepségre a szennai sikerkovácsok is elkísérték a cégvezetőt. Csomor Gábor termelési- és fejlesztési igazgatón kívül jelen volt a rendezvényen Ivanics Éva kereskedelmi igazgató továbbá Nagyné Orosz Gabriella csomagolástechnológus, minőségbiztosítási vezető is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!