jackpot

2017.08.30. 10:43

14 milliót nyert a vegas.hu-n egy 33 éves férfi

A szerencsés nyertes, Attila, mindössze két hónappal ezelőtt regisztrált Magyarország első legálisan működő online kaszinójában.

A napokban születésnapját ünneplő fiatalembert a meglepetés váratlanul érte, egy vesztes kör után nyerte meg az egyik jackpotot.

Az utóbbi időszakban a vegas.hu-n több játékosnak is sikerült 10 millió forint feletti nyereményt bezsebelnie. Néhány hete egy 45 éves hölgy több mint 17 milliós plusszal zárt egyetlen hétvége alatt, korábban egy szerencsés pedig tétjének 7400-szorosát, összesen több mint 11 millió forintot kaszált a vegas.hu Rambo játékán.

A mostani nyertes a Andy Vajna online kaszinójában is elérhető Mega Moolah jackpot játék egyik nyereményét vitte el. A játékon a megnyert jackpot mellett két kisebb és egy nagyobb összegű jackpot is elérhető, ezek 2 ezer, 20 ezer és 200 millió forintról indulnak. A jackpot főnyeremény jelenleg bőven 600 millió forint felett jár. Mivel nemzetközi jackpotalapról van szó, a szóban forgó kifizetések után a Vegas.hu 15%-os kötelező személyi jövedelemadó előleget fizet, és a játékosok számláján már csak az adóval csökkentett összeget írják jóvá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!