fejlesztés

2021.10.19. 14:00

Százmillióból újul meg a konyha

Több mint 100 millió forintból újult meg a nagybajomi általános iskola konyhája, mely nem csak a diákok számára fontos fejlesztés, ugyanis a közétkeztetésben és a városi rendezvények ellátásában is szerepet játszik.

Az ebédlőben új szellőzőrendszert építettek ki, mosdókat, csapokat cseréltek, csempéztek, és a melegen tartó pult is megújult. A mosogatók és a konyha területén klímát építettek be, a szellőző berendezést cserélték, új víz és szennyvíz csövek kerültek az épületbe, megújultak a fal- és járóburkolatok, fagyasztókamra épült. Új konyhagépek, sütő-, főzőeszközök beszerzése valósult meg, valamint egy új ételszállító gépjárművel bővítettük a szolgáltatások lehetőségét. A pályázat keretében 3 új munkahelyet is teremtettünk Nagybajomban.

Fotó: Nagybajom Városa FB

Nagybajom önkormányzata mintegy 106,9 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert el a munkák elvégzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!