visszatérítik az árat

2019.05.27. 18:23

Fajátékot hívott vissza a Lidl

A fából készült elefánt játék kerekei könnyen meglazulnak, ezért az áruház elővigyázatosságból kéri a vásárlókat, hogy vigyék vissza a terméket.

Forrás: Pixabay

Fotó: Design_Miss

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívta azt a Playtive junior fajáték elefánt termékét, amelynek csomagolásán és a termék alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám, a HG04414 modellszám és a 11/2018 verziószám látható – közölte a társaság honlapján.

A tájékoztatás szerint ez a termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2019. április 4. és 2019. május 15. között volt kapható.

A visszahívásról azért döntötték, mert a termékek kerekei a rögzítésnél meglazulhatnak, az így keletkező apró részek lenyelése sérülést okozhat a babáknál és kisgyermekeknél.

A Lidl arra kéri a termékből vásárlókat, hogy a visszahívott játékot vigyék vissza bármelyik üzletükbe, a vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik.

Fotó: Lidl.hu.

A termékvisszahívás kizárólag a Playtive junior Fa játék elefánt (IAN 304083, HG04414, verziószám: 11/2018) terméket érinti, és nem vonatkozik a Playtive junior márka további termékeire, illetve más fa játékokra – írják a honlapon közzétett tájékoztatóban.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!