Siker

2017.09.03. 17:30

Hernádi: a Corvinus egyetemre felvett diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak

A Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (Mol) elnök-vezérigazgatója vasárnap az intézmény tanévnyitó szenátusi ülésén méltatta az iskolát.

A Budapesti Corvinus Egyetemre felvételt nyert diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak – jelentette ki Hernádi Zsolt vasárnap az évnyitón, majd azt is hozzátette, hogy egy közgazdásznak mindig nyitottnak és bátornak kell lennie, és fontos, hogy nem szabad félni a kudarcoktól, mert csak a hibákból lehet fejlődni.

Hernádi Zsolt felidézte, hogy 17 évvel ezelőtt, mikor átvette a Mol vezetését, a céget még úgy ismerték, mint a vállalatot, amelynek sok benzinkútja van. Mostanra azonban a Mol lett az ország első számú nagyvállalata, amely már negyven országban van jelen és 25 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Lánczi András, az egyetem rektora azt emelte ki, hogy a jövőben az intézmény kétnyelvű egyetemmé akar válni, a magyar mellett az angol lesz a tanítás nyelve. Ezen felül azért dolgoznak majd, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem a közép-kelet-európai régió megkerülhetetlen egyetemévé váljon – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!