közös szelfi

2017.09.20. 13:26

Neymarral és Hamiltonnal bulizott a magyar szupermoddell

Palvin Barbara mindig képes meglepni rajongóit.

Ha hihetünk az Instagramra feltöltött fotóknak, úgy tűnhet: az egyik legismertebb magyar modell nem igazán ismeri az unalom fogalmát. Ha össze akarnánk gyűjteni, ki mindenkivel láttuk már bulizni Palvin Barbit, a lista igencsak hosszúra sikerülne.

A szupermodellt ráadásul nemcsak a bulvársajtó szereti, hanem a sztárok is: legutóbb például a Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal és a világklasszis támadóval, Neymarral szórakozott együtt Londonban. A Lokál szerint a sportolók a Love magazin partijára érkeztek a brit fővárosba, majd egy étteremben zárták az estét, ahol a társasághoz Barbi is csatlakozott.

A buli jól sikerülhetett, az Instagramra ugyanis Palvin és Neymar is feltöltött egy-egy képet, amin grimaszolva pózolnak a kamerába. A modell a fotóhoz azt írta: „This picture perfectly reflects all my emotions today.”, ami magyarul nagyjából annyit tesz: „Ez a fotó tökéletesen tükrözi, mit érzek ma”.

Neymar ehhez annyit tett hozzá: „Crazy friends”, vagyis „Örült barátok”.

Borítókép: AFP PHOTO / Valery HACHE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!