Gazdára találnak a gömbök

2017.10.28. 09:30

Sztárpár vezeti az idei Comet gálát

A műsorvezetők személye mellett kiderült az is, hogy kik a 2017-es év jelöltjei.

Budapest, 2013. június 13. A legjobb nõi elõadó kategória gyõztese, Radics Gigi énekesnõ a 13. VIVA Comet díjátadó gálán a Papp László Budapest Sportarénában 2013. június 13-án este. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Soós Lajos

A Comet gála idei műsorvezetői Csobot Adél és Istenes Bence lesznek, az összhang garantált, hiszen ők az életben is egy párt alkotnak. Először állnak majd együtt színpadra a közönség előtt december 8-án és bár Bence egy videóüzenetben volt csak jelen a sajtótájékoztatón, amit a Bestiában tartottak, mégis már most megadta a Comet alaphangulatát a jól összeszokott pár.

Az esemény online műsorvezetői FollowAnna, Goodlike és Henry Kettner, akik neve biztosíték arra, hogy idén is lendületes és élményekben gazdag közvetítéseket láthassanak a rajongók. Az online műsorvezetők mindent megtesznek majd azért, hogy betekintést engedjenek a kanapénkon ülve az év egyik legszínesebb bulijába.

A Comet gálához idén szakmai partnerként a Sziget Kft. is csatlakozott, ami még nagyobb rangot ad az eseménynek és a jelöltek méltán lehetnek büszkék arra, hogy bekerültek az idei év legjobbjai közé.

A jelölőbizottság tagjai Eszenyi Enikő, Varga Attila „ Sixx”, Sabján Johanna, Sallai Zsuzsa, Bíró Pál, Galler András „Indián”, Szűts László, Kádár Tamás, Schiwert-Takács László voltak, akik szigorú szakmai szempontok alapján választották ki a jelölteket, akik a következők:

A legjobb női előadó kategória jelöltjei:

Pásztor Anna, Lábas Viki, Kollányi Zsuzsi, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi

A legjobb férfi előadó kategória jelöltjei:

Caramel, Freddie, Fluor Tomi, Majka, Kiss Tibi

A legjobb humorista kategória jelöltjei:

Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel, Bödőcs Tibor

A legjobb színésznő kategória jelöltjei:

Balsai Móni, Ónodi Eszter, Pokorny Lia, Petrik Andrea, Farkas Franciska

A legjobb színész kategória jelöltjei:

Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Nagy Ervin, Scherer Péter, Vecsei H. Miklós

A legjobb dal kategória jelöltjei:

Quimby – Forradalom

Pápai Joci – Origo

Soulwave – Kalandor

Király Viktor feat. Majka&Curtis – Hatodik emelet

Honeybeast – Így játszom

Az év social média szereplője kategória jelöltjei:

Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibor, Sebestyén Balázs, Majka

A legjobb klip kategória jelöltjei:

Margaret Island – Engedd, hogy szabad legyek

Quimby – Üzenet nincs

Kollányi Zsuzsi feat. Lotfi Begi feat. Majka – Valahonnan

Caramel – Zeniten túl

Halott Pénz – Élnünk kellett volna még

A legjobb zenekar kategória jelöltjei:

Blahalouisiana, Margaret Island, Halott Pénz, Quimby, Wellhello

Az idei év újításaként már nemcsak a cometlive.hu oldalon tud szavazni a közönség a jelöltekre, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Idén is minden jelöltre 24 óránként 1 szavazatot lehet leadni és így kedvencünket a győzelemig juttatni. Adél a sajtótájékoztatón, pontban délben megnyitotta a szavazást, ami december 8. 12:00-ig tart.

Az idei Comet gálát december 08-án rendezik meg a MOM Sportban, ahol majd fény derül az idei Comet-győztesekre, és a 9 alapkategórián kívül ebben az évben is kiosztják az Életműdíjat, valamint jutalmazzák az Év pillanatát.

Borítókép: A legjobb női előadó kategória győztese, Radics Gigi énekesnő a 13. VIVA Comet díjátadó gálán a Papp László Budapest Sportarénában 2013. június 13-án este.

MTI Fotó / Soós Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!