És minket sem

2018.01.02. 14:19

Jakabos Zsuzsanna ennél szexibben nem köszönthette volna 2018-at

A csodaszép magyar úszónőnek nem volt akadály, hogy a téli hidegben is egy forró képpel búcsúzzon az óévtől.

Budapest, 2017. november 18. Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó, olimpikon a TOMCSÁNYI divatmárka kollekciójának egy darabját viseli a Marie Claire Fashion Days szakmai napján a Várbazárban 2017. november 17-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Szigetváry Zsolt

Jakabos Zsuzsanna feldobta követőit azzal a bikinis képpel, amit posztolt magáról a hivatalos Instagram oldalán. Az úszónő ugyan sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a koppenhágai rövidpályás Eb-t, de úgy tűnik a kihagyás nem viselte meg Európa-bajnokunk alakját, sőt...

A képhez tartozó szöveg alapján is kellemesen érezte magát ebben a szettben, és a 2017-es év megérdemelte, hogy méltóképpen búcsúztassák. Éljen, éljen!

Borítókép: Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó, olimpikon a TOMCSÁNYI divatmárka kollekciójának egy darabját viseli a Marie Claire Fashion Days szakmai napján a Várbazárban 2017. november 17-én.

MTI Fotó / Szigetváry Zsolt

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!