Nem múló fájdalom

2018.05.03. 07:00

George Michael családja besokallt a gyászoló rajongóktól

A néhai zenész hozzátartozói arra kérték az embereket, hogy vigyék el virágaikat, fotóikat és más ajándékaikat, amelyeket a sztár iránti tiszteletből helyeztek el két otthonánál. 

British pop star George Michael performs on stage of the Palau Sant Jordi in Barcelona 23 September 2006. AFP PHOTO/ CESAR RANGEL / AFP PHOTO / CESAR RANGEL

Forrás: AFP

Fotó: Cesar Rangel

A 2016 decemberében elhunyt popsztár észak-londoni háza előtti füves teret elborítják a mécsesek, zászlók, kézzel írott üzenetek. Ugyanez a helyzet nyolcvan kilométerrel arrébb, Goringban is, az előtt a ház előtt, ahol Michael meghalt.

A sztár honlapjára szerdán apja, nővérei és barátja, David Austin tett fel egy közleményt, amelyben hangsúlyozzák, hogy mélyen megható a sok tiszteletadás, de úgy érzik, többé nem élhetnek vissza a szomszédok jóindulatával.

A popsztár goringi háza, előtte rajongókkal és a sok-sok virággal, ajándékkal. Forrás:

A család megkérte a rajongókat, hogy május 27-ig vigyenek el mindent, amit elhelyeztek. Azt javasolták a rajongóknak, hogy szeretetük jeleként inkább egy karitatív szervezetnek juttassanak adományt.

A BBC News beszámolója szerint a néhai popsztár goringi szomszédai közül néhányan nem örültek ugyan a zarándoklatnak, de elismerték, hogy a rajongók nagyon tisztelettudóan viselkedtek, és rendben tartották a ház körüli „emlékkertet”.

Borítóképünkön George Michael.

Forrás: AFP / Cesar Rangel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!