Beleadtak anyait, apait

2018.07.06. 20:53

Ezek a magyar sztárok fiatalon lettek szülők

Bár manapság szokás a gyerekvállalást 30 év fölöttre tervezni, a hírességek közt sok olyan anyát és apát találunk, akik korán vállaltak gyereket.

Forrás: Facebook

Fotó: Csobot Adél

Több olyan ismert hazai személyiség van, aki tudatosan döntött a korai szülővé válás mellett: a 24 éves Csobot Adél már második kisfiát várja Istenes Bencétől, az ugyanennyi idős Nyári Dia hamarosan szül, de egész fiatalon lett anya Szekeres Nóra és Shodeinde Dorka is – sorolja cikkében az Origo.

Csobot Adél és Istenes Bence

Az énekesnő 2016 májusában hozta világra első gyerekét, akkor még csak 22 éves volt, most pedig második kisfiát várja Istenes Bencétől. A pár még nem házasodott össze, de a lánykérés megvolt, a családalapítást pedig tervezték. „Azt terveztem, hogy 30 éves korom környékén szeretnék apa lenni, most 29 vagyok, ez összejött. Szeretném, ha a fiamat én taníthatnám meg különböző dolgokra, együtt mehetnénk focizni meg wakeboardozni, és a legjobb barátja is leszek, ha szeretné. A szüleim értik a világomat, de például a nagyszüleim már nehezebben, és nem azért, mert nem jó a viszonyunk, hanem mert egyszerűen másként gondolkodunk bizonyos dolgokról. Nem akarok olyan apa lenni, aki nem érti meg a gyerekét, a gyermeke világát” – mesélte korábban a portálnak a műsorvezető.

Shodeinde Dorka

Az énekesnő nagy hassal jelent meg 19 évesen az X-Faktor színpadán, akkor első gyerekét várta. Bekerült a legjobb 12 közé, kislánya, Liza, 2010 októberében a műsor ideje alatt született.

Azóta még két gyereket szült, akikről rendszeresen posztol Instagram-oldalán. Bemutatkozó szövegében az áll, hogy három angyal édesanyja – még mindig nagyon fiatal, 27 éves.

Nyári Dia

A színésznő 1994-ben született, kisfiát pedig hamarosan világra hozza, idén nyáron szüli meg első gyerekét. Nyári Dia és párja fiatal szülők akartak lenni, tudatosan készültek a szerepre, és nagyon várják már, hogy megérkezzen a kicsi.

Fotó: Szekeres Nóra Fansite / Facebook

Szekeres Nóra

A Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra csak 13 éves volt, amikor megismerte férjét, a nála 16 évvel idősebb Szatmári Péter operatőrt. A páros ma már nem él együtt, de két gyermekük született – a műsorvezető nagyon korán lett édesanya, első gyerekét 19 évesen szülte, majd két év múlva érkezett a következő.

Borítókép: Csobot Adél. Forrás: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!