A győztes mindent visz

2018.10.13. 13:05

Fiúbandában énekelt Michelisz Norbert – videó

Új szerepben tündököl a vb-ezüstérmes túraautós, aki az ABBA egyik legismertebb slágerét, a The Winner Takes It All-t adta elő versenytársaival, Kevin Cec­con­nal, Esteban Guerrierivel és Jean-Karl Vernay-vel.

Budapest, 2018. május 1. Michelisz Norbert, a túraautó-világkupában (WTCR) versenyzõ BRC Racing Team pilótája integet a pilótákat szállító buszon a hatodik alkalommal megrendezett Nagy Futam versenyautós bemutatón a belvárosi Károly körúton 2018. május 1-jén. MTI Fotó: Lakatos Péter

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Mint arról a Bors Online beszámol, a sportolók dalolásából klip is készült, hogy így népszerűsítsék a WTCR-sorozatot. A cikkben az áll, hogy a magyar pilótát egyrészt azért választották, mert ő az egyik legjobb, másrészt pedig mindig benne van egy kis bolondozásban. Bár sokan nem tudják róla, legtöbbször eleget tesz vicces felkéréseknek, különösen akkor, ha az a sportágával kapcsolatos – teszik hozzá.

A klip első képsoraiban épp Michelisz látható, ő énekli a dal első versszakát. Hangjáról azonban nem derül ki sok minden, hiszen a pilóták tátognak a dal közben.

A Bors Online egy bennfentestől úgy tudja: nem tervezi Norbi, hogy énekesként folytatja majd pályafutását a túraautózás után, és az ABBA slágerei sem állnak hozzá túl közel, inkább az elektronikus zenét kedveli, amelyet legtöbbször futás közben szokott hallgatni.

A WTCR-szezonból még két futam van hátra, az október utolsó hétvégéjén esedékes szuzukai, valamint az évadzáró makaói. Michelisz jelenleg a hetedik helyen áll az összetett pontversenyben – foglalja össze a portál.

Borítókép: Michelisz Norbert, a BRC Racing Team pilótája integet a Nagy Futam versenyautós bemutatón a budapesti Károly körúton 2018. május 1-jén.

Forrás: MTI / Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!