Pörög az élet

2018.10.29. 14:15

Stohl Luca: a családom támogat, ahol tud

Híres szülő gyermekeként nagyobb nyomás nehezedett rá, amikor bizonyítani próbálta a rátermettségét. Azonban mára nyilvánvalóvá vált, hogy a sikerét csakis magának és a tehetségének köszönheti.

Stohl Luca

Amikor Luca elkezdett a színház, majd a televíziózás felé kacsingatni, sokan mondogatták, hogy az apja, Stohl András nyomdokaiba lépett. Bár kétség sem fér hozzá, hogy a híres apuka jó példa volt a fiatal lány előtt, a gesztenyéjét maga kaparta ki – írja a Vasárnap Reggel a hot! magazin cikkére hivatkozva.

„Mostanában határozottan nem unatkozom” – mondta a lapnak a TV2 sztárja. „Szeptembertől ismét próbálok a színházban, mellette továbbra is viszem reggelente a FEM3 Cafét, ami óriási szerelem. És bár túlvagyunk a Ninja Warrior forgatásán, újra olyan izgatott vagyok, mint a forgatás kezdetén, hogy milyen lesz a fogadtatása. Imádtam minden percét, sokat tanultam, összehasonlíthatatlan a korábbi munkáimmal.

Eleinte féltem, hogy tudok-e napi 10-12 órán át folyamatosan 100%-on pörögni, de a verseny izgalma miatt fáradtságnak nyoma sem volt”

– mondta a színésznő.

A cikk szerint a műsorvezetőnek a munkája miatt sokkal kevesebb ideje jut a szeretteire. Óriási szerencse, hogy ezt sem a párja, sem az édesanyja nem dörgöli az orra alá, sőt elnézőbbek már nem is lehetnének.

Stohl Luca

„A családom támogat, ahol tud. Szerencsémre nem róják fel, ha egy-egy munka felborítja az előre megbeszélt terveinket. Tudják, hogy vannak olyan időszakok, amikor összejönnek a dolgok.

De igyekszem figyelni arra, hogy amikor együtt vagyunk, az csakis rólunk szóljon”

– magyarázta.

A munkájának köszönhetően viszont sokkal többet látja az édesapját. Nemrég az Erkel Színházban dolgoztak együtt, de a TV2-nél is sokszor összefutnak; a büfé a fő találkozási pont.

„Rendszeresen összecsörgünk, hogy „Én itt vagyok. Te merre?” Egyébként sokat beszélünk, gyakran kikérem a véleményét, de csak néha fejti ki igazán, mert nem akar rám telepedni vagy beleszólni az életembe. Viszont büszke rám, ami végtelenül jólesik.”

Borítókép: Stohl Luca. Forrás: hot! / Vasárnap Reggel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!