Mindene a család

2018.10.02. 11:55

Tilla soha többé nem akar külföldön dolgozni

A műsorvezetőnek igazán zsúfolt lesz a naptára, ugyanis a csatorna több szuperprodukciójában is feltűnik az ősz folyamán.

A műsorvezető egy hónapig forgatott Máltán, de soha többé! Saját bevallása szerint a családja nélkül szétesik az élete – írja a Borsonline.

Minden ember a stabilitást keresi az életében, Tilla számára felesége, Krisztina és három fia: Andor, Simon és Félix jelentik ezt a biztonságot. A műsorvezetőnek eddig elképzelhetetlennek tűnt, hogy hosszabb ideig ne lássa a szeretteit, ám a TV2-n hamarosan debütáló A legbátrabb páros című műsor hosszú időre a festői szépségű Máltára szólította.

Nagyon nehezen éltem meg ezt az időszakot. A produkció zseniális, és izgalmas pillanatokat tartogat, de a családom hiányát annyira nehezen viseltem, hogy többé huzamosabb ideig nem szeretnék külföldön dolgozni. Az életem hozzájuk van kötve, és bár a munkámat mindig fegyelmezetten csinálom, nélkülük teljesen szétesek.

Három napra kijöttek hozzám, elmondhatatlanul feltöltött és segített abban, hogy befejezzem a produkciót. A nejemmel nagyon erős párost alkotunk, nincs bevált receptünk, mindig azt gondoltam, hogy a jó házasság receptje, hogy milyen hatással vagyunk egymásra. Ez csak évek alatt derült ki és ez tart össze minket a mai napig – mesélte Tilla.

A műsorvezetőnek igazán zsúfolt lesz a naptára, ugyanis a csatorna több szuperprodukciójában is feltűnik az ősz folyamán, többek között a Csak show és más semmi című műsorban, melyben életében először lesz zsűritag a showman.

Szerintem mindenki fél valamitől, én a magasságtól a bezártságig sok mindentől tartok, de a tehetségtelenségtől és a gonosz embe­rektől is viszolygok. Amióta apa vagyok, azóta viszont a gyerekeimet féltem a legjobban.

Borítókép – fotó: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!