Songbook Songwriting Camp

2018.10.25. 13:42

Újra nemzetközi dalszerző tábor van Magyarországon

A tavaly egyedülálló módon elindított hazai kezdeményezés idén folytatódik, méreteiben és tartalmában pedig gazdagabbá vált.

Október 24-e és 28-a között zajlik a Songbook Songwriting Camp, a második nemzetközi dalszerző tábor, amelyet a tavalyihoz hasonlóan ismét a Zeneszöveg.hu szervez meg hazai és nemzetközi zenészek és zeneipari szereplők részvételével, ezúttal Dunaszentmiklóson. A tavaly egyedülálló módon elindított hazai kezdeményezés idén folytatódik, méreteiben és tartalmában pedig gazdagabbá vált.

Ezúttal közel negyven zeneipari szakember és zenész van jelen a táborban, amely összetételét tekintve az egész régiót lefedi: szerb, cseh, román, litván, valamint svéd, osztrák és természetesen hazai szereplők alkotnak, 5 napon át.

A hazai színteret többek között

Jónás Vera, Burai Krisztián, Torres Dani, Závodi Marcel, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Patocska Olivér, Trap kapitány (Tha Shudras), Myra Monoka, Talán Attila, Péterffy Lili és Kozma Kata, a nemzetközi vonalat George Németh (S), Jana Infeldová, Jan Vávra és Gabriela Hercklová (CZ), Dominik Buczkowski (PL), Vytautas Petrosius (LT), Qyan (SRB), valamint Valie Heart (S) képviseli.

A Zeneszöveg.hu célja, hogy a teljes régió lefedésével olyan kapcsolati hálót alakítson ki a zenészek, a zeneipari szereplők között, amely újabb lehetőségeket nyit a közös munkára, tehetségük kamatoztatására és a magyar tehetségek gondozására, elsőként a teljes régió szintjén, idővel pedig világszinten is.

A tábor külföldi vendégek közül Valie Heart slágere egészen biztosan jó hangulatot teremt a résztvevőknek a közös munkára. Nézzük meg, hallgassuk meg mi is, hiszen kedvcsinálónak ez nekünk is megteszi:

A résztvevők számára a szakmai hátteret és a technikai felszereltséget a Set-School, az alkotás helyszínét pedig a Duna Residence biztosítja.

Az esemény idén is az Artisjus támogatásával valósul meg.

A projekt további együttműködő partnerei az NKA és az Audmax.

További információk:

http://songwritingcamp.hu

https://www.facebook.com/songwritingcamp

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!