A legszebb ajándék

2018.12.06. 15:13

Karácsonyi dalt írt Király Linda

A kivételes hangú énekesnő 15 év után újra magyarul énekel.

Budapest, 2012. február 7. Király Linda énekesnõ az Összefogás Koncert Magyarországért elõadás beharangozó sajtótájékoztatóján. Összefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i gyõri és budapesti program fõvédnöke Borkai Zsolt, Gyõr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. MTI Fotó: Földi Imre

Forrás: MTI

Fotó: Földi Imre

A legszebb ajándék című szerzeményt maga Linda írta, már az ünnepekre készülődve. A dal az igazi, bensőséges szeretetről és a karácsonykor megélt meghitt együttlétről szól.

„Az elmúlt években sokat ingáztam az Egyesült Államok és Budapest között, de az ünnepekre mindig hazahúz a szívem, mivel itt élnek a szeretteim, és Magyarország a hazám. Egyértelmű volt, hogy emiatt az elszakíthatatlan kötelék miatt ezúttal – 2003 óta először – magyarul szeretnék énekelni.” – mesélte a felvételről az előadó.

„A karácsony a kedvenc ünnepem. Ilyenkor hálát adok mindenért és mindenkiért, amim és akim van. A dalszövegben is ezt akartuk átadni, hogy ha olyanok vesznek körül, akiket szeretsz, akkor nem kell semmi más, mert már mindened megvan” – monda az énekesnő.

Borítókép: Király Linda énekesnő.

MTI Fotó: Földi Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!