nyitott szemmel jár

2018.12.06. 20:33

Zimány Linda magányosnak érzi magát

A híresség vallja, hogy a mai világban egyre nehezebb rátalálni a szerelemre, gyakran már az ismerkedés is gondot okoz.

Gyönyörű, sikeres, a férfiak odáig vannak érte, mégis elkerüli a szerelem. Évek óta egyedülálló, ami eleinte csöppet sem zavarta: nagykanállal falta az életet, utazott, szórakozott, miközben a karrierjét egyengette. Mint mondja, idővel átesett a ló másik oldalára, túlságosan is beletemetkezett a munkába, csak hogy kitöltse az űrt, amit egy társ hiánya okoz – írja a Hot! magazin cikkére hivatkozva a Vasárnap Reggel.

A húszas éveim elején egyik kapcsolatból a másikba ugrottam. Harminckét évesen már nem erre vágyom, kinőttem a játszmákból. A gond egyelőre az, hogy azok a férfiak, akikkel eddig randiztam, még nem; amint komolyra fordulhatott volna a dolog, kihátráltak, leléceltek – mondta.

A híresség szerint az ismerkedés azért is fullad kudarcba már az első pillanatban, mert a férfiak egészen más nőre számítanak. Pedig amit a médiából látni és hallani róla, az csupán a felszín, miközben ő egy igazán mély érzésű, őszinte lány, aki nem kér a futó kalandokból.

A közösségi oldalaimon védem a magánéletem, így nem posztolok személyes képeket. A divattal kapcsolatban azonban annál inkább. De ez nem jelenti azt, hogy az egész életem a külsőségekről szólna, sőt! Egy beszélgetés alatt hamar kiderül, hogy mennyire rosszul ítélnek meg a pasik.

Ismert emberként kerüli a társkereső oldalakat, és mivel ugyanabba a baráti társaságba jár, sokkal kevesebb lehetősége nyílik új embereket megismerni. Ráadásul elege is lett a félresikerült próbálkozásokból, így kissé magába fordult. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy rendet tegyen a lelkében.

Egy ideje magányosnak érzem magam, sokáig nem álltam készen egy új kapcsolatra. Most már igen. Igyekszem nyitott szemmel járni.

Egyetért a mondással, hogy felmelegítve csak a káposzta jó. Linda mégsem jelentené ki teljes meggyőződéssel, hogy képtelen lenne visszatalálni egy előző szerelméhez.

Nem tudhatom, hogy működne-e, hiszen rengeteget változtam. De soha nem mondom, hogy soha. Legalább az ismerkedés részét megúsznám! – kacagott fel. – De a viccet félretéve, nem a múltban keresem a boldogságomat – tette hozzá az ügyvédbojtár, aki hisz abban, hogy a szerelem mindent felülír. – Azt érzem, hogy készen állok a házasságra, idővel pedig a gyermekvállalásra is. Ha megtalálom az igazit, nem számít az anyagi helyzete, vagy, hogy volt-e már házas. A hűség, az odaadás mindennél fontosabb.

Linda egyetlen igazi bizalmasa az édesanyja, Kati. A modell hiába múlt el harminckét éves, a mai napig szüksége van a szülői gondoskodásra.

Kétségkívül az anyukám az, aki mellettem áll, amíg világ a világ. Ő az, aki csakis jót akar nekem, és akiben száz százalékban megbízhatok. Sok olyan helyzettől óvott meg, amiért utólag hálás lehetek neki – ecsetelte a sztár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!