kettéválnak

2019.01.02. 17:03

Feloszlik Akkezdet Phiai

A kéttagú rapbanda tagjai januártól külön utakon folytatják.

Orfû, 2018. június 22. Závada Péter (b) és Süveg Márk Saiid (j) az Akkezdet Phiai együttes koncertjén a Fishing On Orfû fesztivál második napján, 2018. június 21-én. MTI Fotó: Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A 20 éve alakult underground banda Facebookon tett bejelentése mindenkit váratlanul ért. A csapat tagjai, Závada Péter és Süveg Márk Saiid a közleményben többek között " target="_blank">azt írják, hogy „először jutottunk underground hiphop bandaként a Művészetek Palotájába, világhírű jazz és világzenei művészekkel kollaboráltunk, zenei beállítottságtól függetlenül kaptuk folyamatosan a visszajelzést, hogy különleges, egyedi amit művelünk. Nem csináltunk sok klipet, de azok mind díjakat söpörtek be szemléken és szavazásokon. Egyetlen filmzenét készítettünk, az is elhozta a zsűri különdíját. Minőségben és menőségben hiszünk ma is, nem a mennyiségben.”

Az együttes tagjai mindenkinek köszönetet mondanak, aki a működésük során segítette őket, „a nagybetűs Közönség mellett a partiszervezőknek, promotereknek, klubtulajoknak és üzletvezetőknek, a hangtechnikusoknak, fényeseknek, VJ-knek, pultosoknak, sofőröknek és biztonságiaknak, színpadmestereknek egyszóval mindenkinek, aki mellettünk volt és hitt bennünk.”

„Örökre meghatározó, semmihez sem hasonlítható húsz év volt. [...] Folytatjuk tovább, maradunk mindig mozgásban, mint minden, sok sikert kívánunk mindenkinek a külön utakon! Brékesség!” – zárul a búcsúközlemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!