Karrier és család

2019.01.10. 06:46

Ördög Nóra néha rossz anyának érzi magát

A népszerű műsorvezetőnek sokszor gondot okoz megtalálni az életében az egyensúlyt.

Forrás: TV2

Vajon csak akkor sikeres egy nő, ha karrierje van, vagy édesanyaként is érhet el olyat, ami kimagasló? Lehet mindkét fronton maximálisan teljesíteni? Többek között ezt elemezték a Sikeres nők című pódiumbeszélgetésen az Erkel Színházban. A rendezvényen olyan elismert nők vettek részt, mint Borbély Alexandra, Sütő Enikő, Stahl Judit vagy Ördög Nóra – számol be róla a Bors Online.

A TV2 műsorvezetőjéről könnyen azt gondolhatnánk, hogy tökéletes harmónia uralja élete minden területét: országosan ismert tévés lett, boldog házasságban él Nánási Pál fotóssal, és két gyönyörű gyermek, Mici és Vencel édesanyja. Ám Ördög Nóra bevallása szerint egyáltalán nem zökkenőmentesek a mindennapjai.

„Lehet, a munkámban sikeres vagyok, de anyaként totál sikertelennek érzem magam abban a pillanatban, amikor a hangsúly elmegy valamelyik irányba.

Az életemben ez a folyamatos küzdelem, hogy ezt az egyensúlyt megtaláljam.

Így aztán nagyon sok mélypont van valamelyik oldalon. Számomra a siker lemondás, és totál kudarcnak élem meg, hogy me­gint szalad a lakás. Azt tűztem ki magam elé, hogy próbálok ezen a fronton is összeszedettebb lenni” – mondta a beszélgetésen Nóra, aki irigylésre méltó tévéskarrierjével sincs maximálisan megelégedve. „Én egyetlen műsort sem tudok mondani az elmúlt tizenegynéhány évből, ami után úgy jöttem ki, hogy „hmmm ez nagyon jó volt” – fogalmazott.

Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!