Kalandos színészélet

2019.03.17. 08:00

Balsai Móni óriási hajót vezetett

A színésznő kemény időszakon van túl; nemrég ért véget az Alvilág című új sorozat forgatása, amelynek főszereplőjeként igencsak oda kellett tennie magát.

„Színésznőként a lelkemmel kell, hogy működjek, ami ebben az esetben is egyet jelentett azzal, hogy a nap végén akaratlanul is hazacipeltem a szerepem” – idézi a Vasárnap Reggel Balsai Mónit, aki a HOT! magazinnak adott interjút.

Közös munka

Az Alvilágot Ujj Mészáros Károly rendezte, ahogy a Liza, a rókatündér és az X – A rendszerből törölve című filmeket is, amelyeknek Balsai Móni a főszereplőjük. A színésznő és a rendező az életben egy párt alkotnak, de egyik munka sem nyomta rá a bélyegét a kapcsolatukra.

„Mindemellett a napi tizenkét óra forgatást fizikálisan is megéreztem, pláne, hogy a karakterem egy sportos, kemény csaj, aki úszik, fut, korcsolyázik, fegyvert használ, verekszik és nem mellesleg hajót vezet. Az utóbbi rendesen kimozdított a komfortzónámból! Színészként többnyire csak úgy csinálunk, mintha, most azonban tényleg rám bízták egy óriási hárommotoros hajó vezetését. Én azt hittem, hogy nem vagyok bátor, ebben a helyzetben is inkább vakmerő voltam” – mesélte.

Az Alvilág című sorozat premierje a budapesti ALLEE-ban

A fizikai megpróbáltatásoknak korántsem volt vége; az Alvilág Nórája minden reggel futással indítja a napot, és hogy hatékonyan menjen a forgatás, egyszerre vették fel az összes kocogós jelenetet.

„Mielőtt elkezdtük a munkát, próbáltam formába hozni magam, konditerembe, uszodába jártam, de hamar kiderült, hogy ez nem volt elég. Ahogy fáradtam, úgy veszítettem az állóképességemből, majd sikerült teljesen lenullázni magam. Szerencsére az immunrendszerem bírta a strapát, bármennyire is igénybe volt véve. Az utolsó forgatási nap végére viszont óramű pontossággal jött ki rajtam az influenza” – sorolta a kihívásokat a színésznő.

Borítókép: Balsai Móni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!