Lélekvándorlás

2019.12.27. 15:09

 Különös megérzései vannak Tatár Csillának

Mindenki tapasztal az életében megmagyarázhatatlan jelenségeket – mondta a műsorvezető.

Budapest, 2017. január 14. Tatár Csilla műsorvezető A Dal című többrészes show-műsor első válogatójának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisának 1-es stúdiójában. A műsor győztese képviseli majd Magyarországot a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Ukrajnában, Kijevben.

Forrás: MTI

Fotó: Zih Zsolt

Az áldott állapotban lévő műsorvezetőt mindig is érdekelte, hogy vajon létezik-e a lélekvándorlás. Folyamatosan keresi a válaszokat a megmagyarázhatatlan jelenségekre, de semmi sem tölti el félelemmel, sokkal inkább a kíváncsiság vezérli – írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

A műsorvezető sosem volt igazán spirituális beállítottságú, de egyre gyakrabban vannak érdekes megérzései, álmai, amiket inkább csak anyai megérzéseknek tulajdonít. Csilla szerint ha valóban több életünk van, akkor az csak azért lehet, hogy minden életben tanuljunk valamit, és ezáltal fejlődjünk.

Alapvetően szkeptikus vagyok, ugyanakkor értelmetlen lenne, ha a halállal véget érne minden. Remélem, hogy van élet a halál után, szeretnék hinni a lélekvándorlásban. Racionális ember vagyok, aki folyamatosan keresi az ész­sze­rű magyarázatokat, bizonyítékokat. Mindenki tapasztal az életében megmagyarázhatatlan jelenségeket. Ilyen az, amikor megérzünk valamit, de lehet akár a déjá vu is vagy amikor úgy érezzük egy először látott ember kapcsán, hogy régóta ismertük

– kezdte Csilla a Tutanhamon rejtélye és kincsei című kiállítás megnyitóján.

A tévés mosolyogva hozzátette, hogy ha választhatna, akkor egy kevésbé szorongó, stresszelő nő bőrében szeretne majd újjászületni. Csilla azt is elmondta, hogy őt egyáltalán nem ijesztik meg a múmiák, sokkal inkább az izgalmas történelmi vonalat látja ebben a tárlatban is.

Gyerekkoromban sokat fantáziáltam arról, hogy milyen lehet egy piramis belülről, de sajnos egyelőre még nem volt lehetőségem eljutni Egyiptomba. Amikor még kislány voltam, sokszor néztem a tévében dokumentumfilmeket a piramisokról. Mindig is lenyűgözött ez a világ, főleg azért, mert sok mindenre a mai napig nincs magyarázat. Ez pedig mindig gondolkodásra ösztönzi az embert.

Beszédes álmok

Csilla egyszer azt álmodta, hogy a kisfia egy medencében ül, mindene vizes, és fázik. Átment Milán szobájába, és észrevette, hogy a kicsinek teljesen átázott a pelusa, nedves a ruhája, és az egész teste nagyon hideg. Ilyenek az anyai megérzések!

Borítókép: Tatár Csilla

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!