TV2

2020.02.15. 18:30

Kiderültek a vasárnap esti szuperprodukció szereplői

Már csak egy nap és kezdődik a Nicsak, kivagyok? – a rejtélyek színpada.

Budapest, 2016. december 13. Az év filmrendezõje díjjal kitüntetett Till Attila mûsorvezetõ, filmrendezõ beszél az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban 2016. december 13-án. Az idei a nyolcadik év, amikor a közönség döntött arról, hogy kik kapják az elismeréseket. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Hónapok óta közel 150 fős stáb dolgozik az előkészületeken, hogy vasárnap este végre színpadra léphessen az a négy titokzatos szereplő, akik jelmezbe bújva adják elő produkciójukat a TV2 legújabb élő showjában.

Péntek este Tilla kivételesen megmutatta, hogy melyik négy maszk fog elsőként versenyezni.

Vajon kit rejt a Bagoly, az Octopuszi, az Asztronauta és a Szőrmók jelmez?

De vajon mennyi munka, titokzatos tervezés áll a látványos maszkok mögött? Kik találták ki a különleges jelmezeket, és mi mindenre kellett figyelniük a készítőknek?

A jelmezkészítők titkai

Ahogy azt Tilla a TV2 sajtóeseményén elmondta: a Nicsak, kivagyok? minden adásában 4 új maszk mutatkozik be, a szereplők 3 körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak: egyik oldalon Majka, Judy, Hajós András, a másikon Ganxsta Zolee, Ábel Anita és Kajdi Csaba.

Minden adásban 3 teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat a nézőkkel közösen körönként egyvalakit lelepleznek. Mivel az adás élő, a nézők szavazatai döntenek. A két sztárcsapat tippjére kell majd a nézőknek szavazni a TV2 Live applikációban. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akire a legtöbb szavazat érkezett. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

És hogy kik bújnak meg a maszk mögött? Színészek, énekesek, sportolók, műsorvezetők egyaránt.

Egy biztos: Tilla szerint óriási döbbenet vár mindazokra, akik figyelik majd a műsort.

És hogy mi lesz azokkal a maszkokkal, amelyeket nem sikerül leleplezni? Ők új lehetőséget kapnak, a szuperdöntőben újra színpadra lépnek.

A TV2 online platformjain további érdekességeket tudhatnak meg a műsorról.

Borítókép: illusztráció / Az év filmrendezője díjjal kitüntetett Till Attila műsorvezető, filmrendező beszél az Arany Medál díjak átadási ünnepségén a budapesti Bethlen Téri Színházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!