klippremier

2020.06.05. 12:00

Megérkezett Majka és a New Level Empire közös dala

Vadonatúj dallal, méghozzá egy izgalmas kollaborációval borzolja a kedélyeket az ózdi hős: megérkezett az Újra úton, amelyben a New Level Empire zenekar mellett ő a közreműködő.

Forrás: Youtube

Majoros Péter hazánk egyik legnagyobb sztárja, aki műsorvezetői karrierje mellett a magyar rapszcéna meghatározó alakja is egyben. Nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Curtissel és BLR-rel közös „Belehalok”, ami a YouTube-on már 68 milliós megtekintésnél jár, vagy a 2017-es év egyik megahitje, a „Mindenki táncol /90/”.

A New Level Empire elektro-pop banda szintén a magyar rádiók és bulik egyik kedvenc produkciója. Olyan sikerdalokat köszönhetünk a tagoknak, mint a „Szerteszét”, a „Beléd fulladnék”, vagy az AK26-tal közös „Nagyon nagyon”.

Az Újra úton című közös felvétel az elektronikus zene és a rap tökéletes találkozása.

Ráadásul témájában sem lehetne ennél aktuálisabb:

végre itt a nyár, és mindenki kimozdulhat az elmúlt hónapok szürreális valóságából.

A megjegyezhető újdonsághoz videóklip is forgott, amelyben a pozitív életérzés a road movie-k hangulatával és gyönyörű autókkal párosul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!