Sportot űz a kacérkodásból

2020.11.08. 09:15

Stollár Fanny megint merész volt. Néha angyal, néha meg ördögien szexi

A női teniszezők világranglistájának 360. helyén álló Stollár Fanny fotóival rendszeresen elkápráztatja a követőit.

Fanny Stollar of Hungary in action during the first qualification round at the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament, New York, USA, August 22th 2018, Photo Rob Prange / SpainDPPI / DPPI

Forrás: AFP / SpainDPPI / DPPI

Fotó: Rob Prange

Volt olyan hozzászóló, aki a legszexibb teniszezőnőnek nevezte Stollár Fannyt, aki a közösségi oldalain rendszeresen kap egyértelmű üzeneteket férfiaktól, akik szívesen megismernék jobban is...

A 22. születésnapját jövő héten ünneplő sportolónő legújabb fotóján elképesztően dögös ruhában látható – szúrta ki a Ripost.

A korábban a juniorok között párosban wimbledoni bajnok Stollár a közösségi médiában is hódít. Egy-egy fotója alá százával érkeznek a hozzászólások, ami nem csoda, hiszen a modelleket megszégyenítő képekkel jelentkezik, amire már az egész világon felfigyeltek. Nem is áll tőle távol a gondolat, hogy komolyabban is foglalkozzon modellkedéssel.

„Szoktam kapni modellkedéssel kapcsolatos megkereséseket, ezeket általában el is vállalom. El tudom képzelni, hogy a sportpályafutásom után a komolyabban foglalkozzam ezzel, de jelenleg a tenisz az elsődleges” – árulta el szőkeség.

A képeit elnézegetve, lehet ez is egy következő karrier...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!