Ország-világ

2020.12.06. 19:12

Mint két tojás! Ezeknek a magyar sztároknak is van ikertestvérük

Ismerünk néhány olyan ikerpárt, melynek mindkét tagja sztár, de vannak testvérpárok is, akik közül csak az egyik lett ismert.

Köllő Babett ikertestvéréről például csak néhány éve tudni, és nem is nagyon mutatja meg Rolandot a rajongóinak, mint ahogy Váczi Gergely is csak ritkán említi meg, hogy alig néhány perccel előtte született meg a nővére. Király Viktor bátyja a 10 perccel idősebb Ben, aki külföldön él, de róla minden bizonnyal már többen hallottak. Az Origo összeszedte azokat a magyar sztárokat, akik csak nagyon ritkán mesélnek az ikerpárjukról.

Köllő Babett

Köllő Babett színésznő a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ban lett igazán ismert, később több tévéműsorban szerepelt, legutóbb TV2-n a Sztárban Sztár zsűritagja volt.

Néhány éve árulta el, hogy van egy ikertestvére, akit nagyritkán meg is mutat a rajongóinak, sőt, azt is elárulta, hogy mikor 2018-ban képernyőre került, megromlott a kapcsolata Rolanddal.

Fotó: KÖLLŐ BABETT/ FACEBOOK

„Akkor jött be a színészet mellett a tévézés az életembe. Hirtelen nagyobb lett a figyelem körülöttem, indult a Feleségek luxuskivitelben, amely formabontó volt a hazai televíziózásban. Akkoriban minden elismerő szóra jutott valamilyen szenny is a közösségi oldalakon.

Ekkor kaptam Rolitól egy kétoldalas e-mailt, amelyben megjegyezte, hogy nagyon elszálltam magamtól, és magamutogató lettem. Azt hozta fel példának, hogy azért vettem meg Masnit, a pomerániai törpespiccemet, mert kifejezetten drága kutyus.”

A luxusfeleség igazságtalannak tartotta a kritikát, így már mindketten nehezteltek egymásra.

„Nem éreztem, hogy megváltoztam. Az üzenete utáni hónapokban is beszéltünk egymással, de érezhető volt köztünk némi távolságtartás” – mesélte nemrég.

Azóta ismét jóban vannak, tavaly így köszöntötte fel a közösségi oldalain: „Drága ikertesómmal ma ünnepeljük a születésnapunkat! Mindig különleges számunkra ez a nap! Jó ikernek lenni! Szeretlek!”

Fotó: FORRÁS: KÖLLŐ BABETT / FACEBOOK

Váczi Gergely

Sokan nem is tudják, hogy a TV2 műsorvezetőjének van egy ikertestvére: Emese öt perccel korábban jött a világra, mint Gergely.

Fotó: Váczi Gergely / TV2

A tévés gyakran viccel azzal, hogy már annak idején is udvarias volt, hiszen előreengedte nővérét a szülésnél.

„16-17 évesek lehettünk, amikor édesanyánk elgondolkodott azon, hogy Emese, vagy én születtem-e hamarább. A nővérem bepánikolt, hogy akkor neki most nem öccse, hanem egy bátyja van. Anyukámnak meg kellett keresnie a születési anyakönyvi kivonatunkat, a papírokból derült ki, hogy mégis ő az idősebb” – mesélte a TV2-nek korábban. Kapcsolatuk nagyon szoros, gyerekként egy hetet is alig bírtak ki egymás nélkül, és a mai napig gyakran találkoznak.

Király Viktor

Az énekes ikertestvére, Ben, mindössze 10 perccel született korábban, de Király Viktor szerint ez az életútjukon is meglátszik: testvére korábban házasodott, és korábban lett apa.

„Így működik a természet, hogy az életrevalóbb, erősebb iker születik meg először.

Sokszor előfordul, hogy a fiatalabb túl sem éli. Ez persze nem szándékos, ez ösztön. Ugyanez volt nálunk is. Anyu nevetett, hogy amikor megszülettem, csupa kék-fekete folt volt a bőrömön, mert Ben annyira erőszakosan ki akart jönni, hogy engem rugdosott. De ezt tényleg csak azért mondom, hogy mennyire nem véletlen, ki születik előbb. És ez a tíz perc különbség számít is, látszik az életben” – mesélte.

„Az biztos, hogy az ikrek jobban megértik, érzik egymást, de ez a telepátia-féle nem létezik. Befejezzük egymás mondatait, ugyanazokat a dolgokat szeretjük.

Egy valamiben különbözik az ízlésünk, a nőkben. Minden másban abszolút hasonlóak vagyunk.

De a telepátia nem működik az életünkben, pedig volt már rá lehetőség, hogy működjön” – tette hozzá.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!