új sorozat

2020.12.05. 15:55

Tenki Dalma: Váratlanul jött az életembe a Doktor Balaton

Hamarosan indul a TV2 új magyar sorozata, Tenki Dalma alakítja benne a címszereplő, Mészáros András párját.

Forrás: TV2

Tenki Dalma elmondta, hogy már gyerekként biztos volt benne, hogy valamilyen művészettel fog foglalkozni, érezték a szülők is, hogy efelé megy, szavalni is szeretett. „Akkor döntöttem el, hogy színésznő leszek, hogy ez az én utam, amikor felvettek. Már nem tudom elképzelni, hogy mást csináljak, a színház nagyon fontos lett életemben„ – jegyezte meg.

Diploma után Miskolcra szerződött, nem akart szabadúszó színész lenni, kőszínházhoz akart tartozni, mert az szerinte nagy biztonság, anyagilag, szakmailag. Többféle műfajt kipróbált, volt musicalben, ókori drámában is.

„A Doktor Balaton váratlanul jött az életembe: elmentem a castingra és azonnal ki is választottak. Persze felkészültem, de aznap nagyon fáradt voltam. Nagyon szeretem, ha valami spontán történik” – lelkesedett. Mint mondta, hihetetlenül boldog volt, amikor közölték vele, hogy megvan a szerep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!