súlyosabb büntetést akarnak

2021.01.10. 15:50

Micsoda? Többször megerőszakolta és teherbe ejtette kishúgát és 10 évvel megúszhatná?

Emberi ésszel felfoghatatlan, amit egy bodajki férfi tett a húgával: a 12 éves lányt többször megerőszakolta és teherbe is ejtette. A kislány terhességét művi úton kellett megszakítani.

Forrás: Shutterstock

Tavaly októberben ítéltek tíz év börtönre egy férfit, aki olyan kegyetlenül bánt húgával, hogy az ép ésszel szinte felfoghatatlan – írta meg az ugyeszseg.hu.

A kislány még 12 éves sem volt, amikor először fajtalankodott vele az akkor húszéves bátyja.

A következő alkalommal a férfi még erőszakosabb volt, így elérte célját, elvette kishúga ártatlanságát, az hiába próbált meg továbbra is kitartóan védekezni. A harmadik alkalommal még messzebbre ment, meztelenre vetkőztette, még kegyetlenebbül tette magáévá a lányt, és az aktus során teherbe is ejtette.

A kislány számára életre szóló traumát okozott a sorozatos erőszak, és hogy a terhességet művi úton kellett megszakítani.

A Székesfehérvári Törvényszék tavaly októberben ítélte 10 év fegyházra a férfit szexuális erőszak, szexuális kényszerítés és vérfertőzés miatt. A másodfokú ügyészség szerint a férfi éveken át rettegésben tartotta a lányt, aki után még a fürdőszobába is többször bement, ezzel is megsértette szeméremérzetét és tartós félelmet, súlyos lelki traumát okozott számára.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség ezért az elsőfokú ítélet megváltoztatását kéri, mert túl enyhének érzik a tíz év fegyházbüntetést.

Az elkövetővel szemben kiszabható szabadságvesztés irányadó középmértéke 13 év 9 hónap...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!