az eljegyzés már megvolt

2021.01.03. 15:05

Ötödjére is megházasodik Mary Zsuzsi volt férje, Dobos Attila

A népszerű zenész, Dobos Attila 80 éves korában ismét komoly döntésre szánta el magát, szilveszterkor megkérte párja kezét, így nemsokára ötödszörre is megnősül.

Forrás: Hot!

Dobos Attila korábban négy alkalommal is házasságra adta a fejét, azonban most komolyan úgy érzi, hogy megtalálta a párját Erzsébet személyében, akit szilveszterkor el is jegyzet. Az örömhírt a menyasszony közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal – írja A TV2 Tények műsora.

A 80 éves zenész 1965-ben kötött házasságot Mary Zsuzsival, akivel öt évig voltak együtt, de mindösszesen 11 hónapig voltak házasok. Angéla lányuk Németországban született meg. Attila szerint a hirtelen jött fellángolás után hamar kiderült, hogy nem passzolnak össze Zsuzsival, aki végül Klapka György miatt hagyta el őt.

Dobos Attila a hatvanas évek egyik legsikeresebb slágerszerzője volt, akinek az Isten véled, édes Piroskám és a Boldogságtól ordítani tudnék című slágereket köszönhetjük – írja a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!