napok óta nincs meg

2021.02.01. 07:03

Eltűnt egy nagyon szép 15 éves lány – édesanyja kétségbeesetten keresi Melisszát

Már több mint egy hete eltűnt budapesti otthonából Melissza, akit édesanyja már a rendőrség és a netezők segítségével is keres.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Január 22-én, péntek délelőtt szökött meg otthonról a 15 éves Török Melissza, akit most nagy erőkkel keresnek. A kislány azóta nem elérhető és életjelet sem ad magáról. Kétségbeesett édesanyja, aki már a rendőrségen is tett bejelentést, most a netezők segítségét kéri, hogy kislányát megtalálja – írja a Ripost.

Melissza körülbelül 160 cm magas, a súlya 47 kg, állig érő barna haja van. Eltűnésekor fekete dzsekit, kék farmert viselt, egy kis hátizsák és egy vászonszatyor volt nála.

Fotó: Ripost / Facebook

Aki a képen látható Török Melissza tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!