Ország-világ

2021.02.17. 21:59

Meghalt Márti, a fiatal édesanya, akiért tavaly összefogott az egész ország

Másfél évig keményen küzdött a daganatos betegséggel, de nem sikerült, pedig egyetlen álma az maradt, hogy felnevelhesse a gyerekeit.

Forrás: Shutterstock

Meghalt Hegedűs Márti, az a kiváló fotóriporter, háromgyermekes édesanya, akiért tavaly az egész ország összefogott. Súlyos beteg volt, szervezetét rák támadta meg, amit egy speciális kezeléssel igyekeztek gyógyítani. Családja és barátai a nyilvánossághoz fordultak segítségért, hogy összejöjjön a szükséges 16 800 000 forint.

Halálhíre a Facebook-oldalán jelent meg.

Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával, és Veletek. Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk! Márti, nagyon hiányzol!

- olvasható az oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!