búcsú

2021.02.11. 18:05

Vége! 25 év után válik feleségétől a magyar műsorvezető

A kapcsolatuk a sokadik hullámvölgyet már nem élte túl, hiába próbálták hosszú időn keresztül megmenteni a házasságukat.

Budapest, 2020. január 3. Mák Kata és Kovács Áron mûsorvezetõk a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Fotó: Máthé Zoltán

Huszonöt együtt töltött év után válik Kovács Áron és felesége, Gabriella. A Ripost a Blikk cikkét szemlézve úgy tudja,

a pár hónapok óta nem él együtt, és a szükséges papírokat is beadták a bíróságra. Állítólag a sokadik hullámvölgyet már nem élte túl a kapcsolatuk, és hiába próbálták hosszú időn keresztül megmenteni a házasságukat, nem sikerült.

A 47 éves tévés-rádiós és párja huszonöt éve ismerkedett meg és kilenc esztendővel később álltak oltár elé, és bár sosem tagadták, hogy alapvetően sok mindenben különböznek, az erős érzelmek azonban mindent felülírtak.

Kapcsolatukból két gyermek született, a 14 éves Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők igyekeznek békében, a lehető legszebben rendezni a házasságuk felbontását. A rádiós korábban Joshi Bharat műsorában beszélt arról, hogy feleségét többször is becsapta.

Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog. Szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat

– mondta évekkel ezelőtt, amikor veszélybe került a házasságuk.

Kovács Áron korábban arról is beszélt, hogy a felesége mellett más nőket is megkíván, és azt sem tagadta, hogy komoly viharokat kellett túlélniük a kapcsolatukban, de egészen idáig ez sikerült, hiszen úgy érezték, összetartoznak.

A lap megkeresésére a válással kapcsolatban a rádiós szűkszavúan nyilatkozott.

Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom az magánéletemmel. Sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót

– mondta Kovács Áron.

Borítókép: Mák Kata és Kovács Áron műsorvezetők a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!