kemény szavak

2021.02.04. 11:21

„Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni”: nagyon kiakadt Baukó Éva

A retusálásról és az ehhez kapcsolódó applikációkról megoszlanak a vélemények, sokan úgy vélik, hogy a fiatal lányok számára öntorzulást és önelfogadási nehézségeket eredményeznek. Baukó Éva a LifeTV-n futó Bréking című műsorban fejtette ki ezzel kapcsolatban markáns véleményét.

Forrás: Frizbi

A LifeTV-n futó Bréking című műsor legújabb adásában a retusálás az egyik fő téma, amely főként a fiatalokra van súlyos hatással, akik a különféle applikációk miatt nem képesek elfogadni saját magukat, a nem létező, tökéletes arcot keresve, amivel teljesen becsapják magukat – szúrta ki a Life.hu.

Baukó Éva a témával kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

„Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni. Köze nincs Zimány Lindának élőben a fotóihoz vagy akár Vasvári Viviennek vagy akár Vajna Timinek.

Ezek a lányok mindig ilyen alkalmazásokat használnak. Linda szerintem sokkal szebb volt 16-17 évesen, de ez a sok plasztikai műtét meg botox. Szerintem Linda sincs rendben magával, hogyha ennyi plasztikai beavatkozást csinál magán” – magyarázta Éva.

További részletek este a LifeTV-n, 22:00 órától a Bréking című műsorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!