új élet a válás után

2021.02.13. 11:00

Zséda elárulta, most mit keres egy férfiban – igazán különleges választ adott

Budapest, 2013. december 11. Zsédenyi Adrienn (Zséda) énekes karácsonyi nagykoncertjének nyílt fõpróbáján a fõváros XI. kerületében, Albertfalván 2013. december 11-én. MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Forrás: MTI / Honéczy Barnabás

Fotó: Honéczy Barnabás

Sokakat meglepett a hír, amikor tavaly novemberben Zsédenyi Adrienn úgy döntött, hogy húsz év után nem folytatja tovább a házasságát és elválik férjétől.

„Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad. (...) Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp” – nyilatkozta akkor a Nők Lapjának.

Zsédának azóta új korszak kezdődött az életében és izgatottan várja, hogy mit hoz számára az élet. A Best magazinnak Valentin-nap közeledtével azt is elárulta, hogy mi az, amit keres egy férfiban.

„Húszévesen tényleg a szemét néztem meg egy férfinak, ma már lehet, hogy a cipőjét is. Na nem azért, hogy mennyire márkás, hanem hogy mennyire ízléses.

De a viccet félretéve ma már tudom, hogy számomra az igazi vonzalom abból adódik, hogy látom, hogyan bánik a szeretteivel. A minden szituációban jelen lévő odafigyelés, gondoskodás.

Ez számomra a legfontosabb. Na jó, igazából ma is a szem az első” – mondta nevetve az énekesnő a Life.hu cikke szerint.

Borítókép: Zséda egy próbán 2013-ban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!