Bulvár-celeb

2021.03.12. 15:44

Elindította a válást Curtis és felesége

Curtis és Krisztike korábban úgy nyilatkoztak, hogy nem látják szükségét annak, hogy hivatalosan is elváljanak. Most kiderült: meggondolták magukat: elindították a folyamatot.

Forrás: Bors / Instagram

2020 februárja óta nem élnek együtt, azaz egy éve válófélben van Curtis és Széki Krisztina, de a jogi procedúra nem kezdődött el sokáig. A Borsnak a rapper felesége most jelezte, hogy „még nem vagyunk túl a váláson, de folyamatban van.” A rapper szerint ettől nem változik semmi, a jó kapcsolat megmarad.

„Én nem vagyok hétvégi apuka! Akkor látom, amikor akarom, és aktívan részt veszek az életében.

Alig várom már, hogy két és fél, három éves legyen és elkezdődjenek a közös apa-fia programok, vinném például már Újpest-meccsre.

Jó lenne, ha szeretné a focit, bevallom, titkon vágyom arra, hogy annyira , mint én” – árulta el nemrég.

Örülne, ha a fia ugyanúgy szeretné a focit, mint ahogy ő
Fotó: Bors

 

De vajon mi oka lehet annak, hogy több mint egy éve húzódik az ügy? Talán eleinte abban reménykedtek, hogy helyre tudják hozni a kapcsolatukat. Igen ám, de a rapper időközben továbblépett. Egy új nő, Barna Judit oldalán találta meg a boldogságot, akivel már az is szóba került, hogy gyereket vállaljanak.

Vélhetően az új barátnőnek köszönhető, hogy nem húzzák tovább a folyamatot. Bizonyára túlontúl kínos lehet mindkettőjük számára, hogy bár ország-világ tudja, nincsenek együtt, jogilag még mindig felelősséggel tartoznak egymás iránt.

És persze a koronavírus-járvány sem könnyítette meg a helyzetüket, vélhetően a bírósági ügyek is lassabban haladnak a korlátozások miatt.

Az biztos, hogy a gyerekkérdésben nincsenek vitáik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!