Bulvár-celeb

2021.04.23. 10:05

Agydaganat gyanúja miatt vizsgálták Csonka Andrást

A színész még néhány éve furcsa ismeretlen illatot érzett az orrában, amikor utánanézett, mi okozhatja ezt, kiderült, akár az agydaganat tünete is lehet. Csonka András azonnal kivizsgáltatta magát.

Fotó: Keller Matyas - kemafoto.hu

Csonka András még szeptemberben kapta el a koronavírust, és sajnos azóta is érzi az utóhatását.

„Tavaly szeptemberben kaptam el ezt a fránya betegséget. Szorongtam, de csak azért, mert nem szerettem volna komolyabb tüneteket. Bár már az első védőoltáson is túl vagyok, a mai napig küzdök a koronavírus utóhatásaival. Hamarabb elfáradok, mint azelőtt, amellett az ízlelésem sem a régi. Remélem, hamarosan visszatér! A szaglásom egy speciális eset.

Három éve van egy furcsa illat az orromban, de eddig nem sikerült kideríteni, mi okozhatja. Édeskés, idegen illatot érzek folyamatosan„

– mesélte a Star Magazinnak.

Fotó: Ripost

Csonka András az internetet hívta segítségül, ám amit ott olvasott, teljesen lesokkolta.

„Először utánaolvastam az interneten, de bár ne tettem volna, mert azzal szembesültem hogy ez egyebek között az agydaganat egyik tünete is lehet.

Rögtön csináltattam koponya-MRI-t, arcüreg-CT-t és baktériumtenyésztést is. A neurológusom azonban megnyugtatott, hogy nincs agydaganatom, de a friss hegyi levegő érzése számomra már rég megszűnt!”

– mesélte a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!