Bulvár-celeb

2021.04.03. 23:00

Ez megható: táncra perdültek a reményteljes húsvétért egy magyar kórház dolgozói

Felrobbantotta az internetet a Bethesda Gyermekkórház húsvéti videója. A kórház dolgozói is beszálltak a Jerusalema tánckihívásba, a felvételhez pedig egy megható üzenetet is írtak.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

„Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz... Neked, aki gyermeket nevelsz... Neked, aki kimerülésig elfáradtál... Neked, aki már nem tudsz mosolyogni... Neked, aki gyászolsz... Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt... ” – írták a videó alá. Az üzenetet pedig egy Pilinszky idézet zárja: „Harmadnapra legyőzte a halált. Et resurrexit tertia die.”

Csatlakoztunk kórházunkkal a Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel egyetlen célunk van: reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is... Reményteli húsvétot kívánunk Neked a Bethesda Gyermekkórház munkatársai nevében! Osszátok tovább velünka reményt!„ – áll a kórház közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!