pofátlan és felelőtlen

2021.04.04. 13:29

Nem érdekli a koronavírus: okmányok nélkül szökött át a határon Tóth Andi (fotó)

Az énekesnő megebédelt egy étteremben és büszkén mutogatta, hogy sem az üzleti papírjait, sem a személyi igazolványát nem ellenőrizte senki.

Forrás: Bors Archív

Nem bír a vérével Tóth Andi, aki szinte minden nap helybe megy a pofonért, és ma is azt a bizonyos pofonos-ládát feszegette. Néhány napja már megmutattuk, hogy ő az egyetlen nő az országban, aki az igazolványképén is szexi, most már azt is tudjuk, mihez kellett igazolványkép a fiatal énekesnőnek – írja a Bors.

Külföldre utazott

Andi Nagyváradra utazott, amiről az Instagram storyjában számolt be a követőinek. Büszkén mutogatta, hogy a román határon az őröket sem az üzleti papírjai nem érdekelték, sem a személyi igazolványát nem ellenőrizték,

úgyhogy Andi nevetve úgy fogalmazott, ő bizony „átszökött” a határon.

Lejárt személyivel lépte át a határt
Fotó: Instagram

 

Andi egyébként nemrég maga is átesett a koronavírus-fertőzésen, majd gyorsan vírusszaporító-bulit tartott, így elvileg védett, de a román személyi igazolványa lejárt, így ha azt valaki megnézte volna, akkor csúnyán kikaphatott volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!