Bulvár-celeb

2021.05.14. 09:01

Fásy Ádám életmentő műtéten esett át

Azonnal meg kellett operálni Fásy Ádámot, ugyanis egy hete infarktust kapott. Az énekes szerencsére már jól van, haza is mehetett a kórházból.

Forrás: Facebook

Nem foglalkozott az intő jelekkel Fásy Ádám, pedig már az infarktusát megelőző napokban is mellkasi fájdalmak jelentkeztek nála. Végül körülbelül egy hete, felesége, Marika unszolására elment kivizsgáltatni magát. Az orvos azonnal közölte vele, miután rákötötte az EKG-gépre, hogy kórházba kell szállítani, ahol meg is műtötték – írja a life.hu.

Kiderült, csupán két órán múlott az élete.

„Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be. A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom” – mondta az énekes.

Fásy Ádám szerencsére már jól van, haza is engedték, ahol családja és barátai gondoskodnak róla.

„Ez a fotó nem sokkal a kórház elhagyását követően készült. Amint hazaértem, István barátom finom húslevessel lepett meg, felesége, Apolka pedig egy tortát sütött egészséges alapanyagok felhasználásával, jelképezve az újjászületésemet.

Ezentúl nemcsak márciusban ünneplem a születésnapomat, hanem május 7-én is. Ebben a rossz helyzetben, annyi minden alakult jól... A feleségem, Marika az én őrangyalom„ –

írta Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!