Bulvár-celeb

2021.05.31. 15:50

Két nőt megerőszakolt, négyet bántalmazott a Budapesten tanuló, nigériai egyetemista

A fiatal egyetemista tanulni jött Magyarországra, a gyanú szerint több nőt is megerőszakolt. Elfogták, most ítélet is született az ügyében.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a 23 éves nigériai férfi 2019. augusztus 17. és 2020. április 11. között 6 nőtől vett igénybe, vagy akart igénybe venni szexuális szolgáltatást, akiket később bántalmazott.

Több rendbeli szexuális erőszak miatt emeltek vádat ellene – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Ibolya Tibor a közleményében azt írta: a vádlott az első esetben, 2019. augusztus 17-én a sértett által kért összeget előre megfizette, azonban a szexuális aktus végeztével a szolgáltatás díját a sértettől, további készpénzzel együtt bántalmazással elvette.

Az ezt követő alkalmaknál a vádlott a sértettek kérése ellenére nem adta át előzetesen a szolgáltatás díját, azt a szexuális aktus után akarta megfizetni. Amikor emiatt a nők megtagadták, hogy a vádlott részére szexuális szolgáltatást nyújtsanak, a vádlott rájuk támadt.

Legtöbb esetben fojtogatta és megverte őket, az egyik sértettet késsel is fenyegette. Három esetben a sértettek kitartó védekezése miatt, a vádlott vagy felhagyott a sértettek bántalmazásával, vagy a sértettnek sikerült elmenekülnie. Két esetben azonban a vádlott szexuálisan is bántalmazta a nőket.

A rendőrök a férfit 2020. április 11-én, egy aznap elkövetett bűncselekményt követően nem sokkal fogták el.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfit 4 rendbeli szexuális erőszakkal – ebből 2 kísérleti szakaszban maradt -, aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével, valamint rablással vádolja, vele szemben

végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint Magyarország területéről történő végleges kiutasítását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!