Bulvár-celeb

2021.06.01. 09:00

Pokoli fájdalmakat élt át a szülés után Hódi Pamela

Három héttel ezelőtt adott életet második kislányának Hódi Pamela. Most először adott hírt közösségi oldalán arról, hogyan telnek a mindennapjai újszülött gyermeke mellett.

Forrás: Instagram

Hódi Pamela a szülés óta nem igazán adott hírt magáról, a napokban az Instagramon élő bejelentkezésben mesélt az elmúlt időszakról. Záporoztak a kérdések azzal kapcsolatban, hogyan élte meg a szülést. Ezeket figyelmen kívül hagyta, annyit viszont elárult, hogy az otthon töltött első hetekben pokoli fájdalmakat élt át. Párja, Bence segített neki felkelni az ágyból és átkísérte a babaszobába, amikor szerette volna ellátni a babát, ugyanis nagyon tudatosak, kizárólag a saját ágyában altatják a kislányt – írja a Bors.

Így választottak nevet

Néhány érdekességet elárult, többek között azt is, hogyan választották ki a baba nevét, akit Tóth Evolet Oliviának neveztek el.

„Nagyon sokat hezitáltunk, egyszer csak Bence azt mondta, hogy: Evolet. Libabőrös lettem, hiszen ez nekem már évek óta tetszett”

– kezdte, s elmondta, minden jel arra utalt, ez a név lesz a befutó.

„A számmisztikában az Evolet névhez a hetes szám tartozik, Bence mezén is ez a szám szerepel, az esküvőnk dátuma szintén hetedike, ráadásul Evolet is ezen a napon született” – sorolta Pamela, s más újdonságokról is beszámolt.

Nehéz heteken van túl
Fotó: Bors archív

Lassan újra a régi

A várandóssága alatt átesett a koronavíruson, a betegség és az ezzel járó poszt-Covid-tünetek is megviselték, hónapokig nem érzett szagokat. A szülés azonban meghozta a várva várt gyógyulást.

„Egészen hihetetlen, de szülés után szinte azonnal elkezdtem érezni a szagokat. Még mindig nem százszázalékos a szaglásom, de napról napra jobb.”

Még nem elégedett a külsejével

Azt is elárulta Pamela, hogy jelenleg nem elégedett az alakjával és idővel szeretne változtatni ezen.

„Nem igazán vagyok most rendben önmagammal, de nem vagyok az a típus, aki szülés után azonnal őrülten elkezd edzeni. Van itthon egy futógépem, utálok futni, de sokszor sétálok majd rajta, hogy fitten tartsam magam és visszanyerjem a régi formámat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!