Bulvár-celeb

2021.06.18. 13:05

Soltész Rezső drámai vallomása: ezek voltak elhunyt felesége utolsó szavai

Soltész Rezső drámai vallomása tett.

Forrás: Bors archív

„Gyönyörű lány volt, én pedig halálosan szerelmes lettem bele – emlékezett vissza szerelmük kezdetére a Best magazinnak Soltész Rezső. 56 évig voltunk együtt, és ez a szerelem a mai napig tart.

Most is vele vagyok, senkit nem engedek a közelembe, élek abban a lakásban, ahol Judittal éltünk, szoktam vele beszélgetni, mindent elmondok neki.

Nemigen voltak, vannak barátaim, nem jártam, jártunk bulikba, társaságba, mi egymás legjobb barátai voltunk. Judit nekem az élet nagy ajándéka volt” – árulta el.

Fotó: Bors archív

Soltész Rezső felesége, Judit hosszú betegség után hunyt el még 2019-ben. Judit utolsó üzenetében arra kérte, találjon helyette mást.

„Szó szerint azt mondta találjak magamnak valakit. De ez képtelenség. Én mindent Juditnak köszönhetek, a sikereimet, a gyerekeimet, a boldogságomat, az életemet, olyan hátországot teremtett ami nélkül képtelen lettem volna élni.

Vágytam a családra, hogy legyen hová mindig hazamenni és ő ezt megteremtette” – mesélte Soltész Rezső.

Feleségével középiskolás éveik alatt kezdődött a szerelmük, ami sosem múlt el, 56 évig voltak együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!