Bulvár-celeb

2021.07.10. 14:00

Életmentő beavatkozáson esett át a magyar színésznő

Máthé Erzsi a közel tíz éve beültetett pacemakere most beállításra szorult.

Forrás: Origo

Idén ünnepelte a 94. születésnapját a Nemzet Színésze, aki számára különösen nehéz volt az elmúlt másfél év. A színművésznő már évek óta teljesen viszszavonult a nyilvánosságtól, és az utóbbi hónapokban kizárólag a négy fal közt zajlottak a mindennapjai – írja az Origo.

Egyedül a gondozója látogatja, hiszen a járványhelyzet miatt különösen veszélyeztetett korú, és féltették az egészségét.

Hála az óvintézkedéseknek, elkerülte a vírus. A művésznőnek a járvány mellett azonban egy életmentő orvosi beavatkozáson is át kellett esnie: a közel tíz éve beültetett pacemakere most beállításra szorult – minderről a hot!-ban mesél a művésznő.

„Jól vagyok, de nehezen bírom a meleget. Rendszeresen jár hozzám az orvos, legutóbb a pacemakeremet kellett beállítani, most már minden rendben van.

Megvisel most ez a kánikula, esténként nem tudok aludni. Emiatt azonban a nappalok telnek pihenéssel, de nem panaszkodom!” – mondta a lapnak a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!