Bulvár-celeb

2021.08.17. 12:01

Áll a bál! Götz Anna kitiltotta a közös házból Böröndi Tamás gyerekeit

Amíg élt, Böröndi TAmás fenntartotta a kiegyensúlyozott légkört, a halála óta azonban elszabadultak az indulatok.

Böröndi Tamás és Götz Anna

Forrás: Bors archív

A Vidám Színpad igazgatójának tragikus halála után sok kérdés megválaszolatlan maradt: míg élt, Böröndi tartotta az egyensúlyt és a békét a családban, ám tavaly november óta, mióta meghalt, forrnak az indulatok a famíliában, de a színház körül is – tudta meg a Story magazin.

Felesége, Götz Anna és imádott ikrei, Anna és Lilla között, a hírek szerint a kezdetektől nem teljes a békesség, a tragédia pedig további feszültségeket eredményezett. Böröndi Tamás lányai már be sem léphetnek édesapjuk házába

– írja a magazin.

Egy ismerős szerint a két lány menne, ám a színésznő nem engedi be őket, ráadásul szeretett férje után annyira bezárkózott, hogy gyakorlatilag elérni is nehéz. A megkérdezett ügyvéd szerint, mivel Götz Anna a haszonélvező, megteheti, hogy nem enged be senkit a házba. ,,Sőt ha eladásra kerülne sor, és a haszon- élvező nem egyezik bele ebbe, akkor csak haszonélvezettel terhelve lehetne értékesíteni az ingatlant, ami nyilván nehezíti az eladást” – mondja a jogi szakértő.

Néhány hete derült ki, hogy Böröndi Tamásnak volt egy harmadik lánya, Carmen, aki – miután megismerkedtek pár évvel ezelőtt – tartotta a kapcsolatot az édesapjával. Ez pedig tovább bonyolítja az amúgy is kacifántos hagyatéki eljárást, aminek, a hírek szerint, a nő részese akar lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!