Bulvár-celeb

2021.08.06. 14:45

Kislánya születése óta minden nap sír Mihalik Enikő

Mihalik Enikő az anyaság minden pillanatát élvezi. Nem tud betelni kislánya látványával, naponta sírja el magát mély érzései miatt.

Hungarian model Eniko Mihalik arrives on May 17, 2018 for the amfAR 25th Annual Cinema Against AIDS gala at the Hotel du Cap-Eden-Roc in Cap d'Antibes, southern France, during the 71th Cannes Film Festival. (Photo by ALBERTO PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Mihalik Enikő július közepén hozta világra első gyermekét. A modell most a Fókusznak mesélt közel egy hónapos tapasztalatairól, és beismerte:

kislánya érkezése óta nem telt el még nap, hogy ne fakadt volna sírva.

– Egy bizonyos oldalról így képzeltem az anyaságot, hiszen én vagyok az, aki eteti, aki tisztába teszi, aki altatja, aki ott van neki, viszont annyira erős érzelmek fognak el néha, biztos ez a hormontisztuláshoz is hozzá tartozik.

Nem volt még olyan nap, hogy ne könnyezzek bele egy altatódal hallgatásába, vagy abba, hogy ránézek, hogy kinyitja a szemét – mondta őszintén a műsorban.

– Minden nap elfog ez a fájdalomnak érezhető szeretet, amikor ránézek a kisbabámra. Potyognak a könnyeim attól, hogy mennyire szeretem ezt a kis csöppséget.

Aztán minden nap van egy pont, amikor azt mondom, hogy úristen, ezt nem fogom bírni és azért potyognak a könnyeim, mert annyira nehéz – vallotta be az gyönyörű édesanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!